Korjaamohalli Siilinjärvelle

Autohuolto Mönkkönen toimi aiemmin vuokratiloissa Räisälässä ja yritystoiminnan laajentamisen mukana alettiin suunnitella omaa korjaamohallin rakentamista Siilinjärvelle. Yrittäjä Mauri Mönkkösen lisäksi korjaamolla työskentelee neljä henkilöä.
Mönkkösen korjaamohalli Siilinjärvelle valmistui loppuvuodesta 2016. Uudessa hallirakennuksessa lattiapinta-alaa löytyy 350 neliötä ja kokonaisuudessaan rakennus kattaa 400 neliötä. Siilinjärven korjaamohallin rakentajan valinta oli helppo, sillä Hirvosen ammattitaito oli vakuuttanut korjaamoyrittäjän jo omakotitalon rakentamisen yhteydessä.

Halliprojekti aloitettiin toukokuussa 2016 ja joulukuussa korjaamon toiminta oli jo käynnissä uusissa tiloissa. Eniten rakentajan valintaan vaikutti se, että Arto on entuudestaan tuttu kaveri ja silloinkin oli hyvä työnjälki.

Uusi hallirakennus sijaitsee kunnan kaava-alueella ja pohjavesialueella, joten rakennusmääräykset ovat tarkkoja. Rakennusvaiheessa tuli huomioida myös toimialaan liittyvät määräykset, kuten erotuskaivot. Myös pihatyöt on asfaltointia vaille Hirvosen tekemät.

Koska ollaan pohjavesialueella, niin kunta vaati tarkat selvitykset. Kaikki hoitui jämptisti ja toteutus meni suunnitelmien mukaan.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ja varaa ilmainen arviokäynti!
Ota yhteyttä
Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!
Tulemme mielellämme tekemään kohteestasi ilmaisen arviokäynnin. Tekemämme arviokäynti ei velvoita sinua yhtään mihinkään. Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta!

Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.