Näin väistät sudenkuopat kylpyhuoneremontissa!

Kylpyhuoneremontti on yksi haastavimmista ja arvokkaimmista sisätilojen remonteista. Mitä laajemmaksi kylpyhuoneremontti kasvaa, sitä mukaa kasvaa myös virhemarginaali. Kiinnitä huomiota näihin, jos haluat välttää kylpyhuoneremonttien yleisimmät sudenkuopat:

Kiinnitä huomiota näihin, jos haluat välttää kylpyhuoneremonttien yleisimmät sudenkuopat

 1. Vedeneristys
  Erityisesti läpiviennit, nurkat, saumat ja lattiakaivot ovat kriittisiä paikkoja ja vaativat erityishuomiota vedeneristyksen osalta. Ammattilaisen tekemänä näissä vältytään huolimattomasti ja puutteellisesti tehdyiltä toteutuksilta.
 2. Huolimattomat pohjatyöt
  Olisi varmasti mukava keskittyä kylpyhuoneen pintaratkaisuihin ja sisustukseen, mutta kauniiseen ja kestävään lopputulokseen aletaan valmistautua jo pintaa syvemmältä. Mikäli rakenteet ja muut kuoren alla olevat asiat eivät ole kunnossa, alkaa myös pinta kärsiä ajan myötä. Asbestikartoitus ennen vuotta 1994 tehdyissä taloissa on välttämätön remonttien yhteydessä. Siten tämä koskee myös kylpyhuoneremontteja vanhemmissa kiinteistöissä.
 3. Säästäminen väärissä asioissa
  Tietotaidossa ei kannata säästää. Ilman ammattitaitoa tehty kylpyhuoneen remontti kostautuu varmasti jossakin vaiheessa. Siksi kylpyhuoneremontin toteutus on parasta aina delegoida ammattilaiselle, jolla on tietoa ja kokemusta märkätilojen remontoinnista.
 4. Viestintä
  Kommunikointi eri osapuolten välillä kylpyhuoneremontissa on tärkeää. Aina on parempi kysyä kuin erehtyä ja korjata asia sitten jälkikäteen. Tiedota, kysy, laita sähköpostia, nykäise hihasta, ihan sama miten, kunhan kaikki osapuolet ovat tietoisia kaikista muuttujista. Kun projektin teettää yhdellä toimijalla, jolta löytyy kaikki tarvittavat palvelut kylpyhuoneremontin toteuttamiseen, myös epäselvyyksiä pääsee syntymään epätodennäköisemmin
 5. Liian tiukka budjetti
  Liian tiukka lähestymistapa budjetoinnin saralla enteilee varmoja lisäkustannuksia. Kaikkiin yllätyksiin ei osaa varautua suunnitelmia tehtäessä, joten pieni jousto budjetissa paikkaa tilannetta. Jätä aina hieman pelivaraa, jotta yllätyksiin voi tarvittaessa puuttua nopeasti ilman tinkimistä alkuperäisistä suunnitelmista.
 6. Kiire
  Hosumalla ei koskaan tule hyvää jälkeä. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” toimii tässäkin asiassa. Kun remonttisuunnitelmat on selvillä ja kaikki tarvittava kirjattu ylös ja käyty läpi remontista vastaavan kanssa, sujuvat asiat paljon jouhevammin. Turhaan kiirehtimällä hutiloinnin riski kasvaa. Jätä jo alussa sen verran joustovaraa, että koko projekti ei kaadu ja stressitaso ei oleellisesti nouse, jos matkaan tulee muuttujia, jotka pitkittävät projektin valmistumista.

Kylpyhuoneremontti kokeneiden ammattilaisten käsissä sujuu luotettavasti ja varmasti. Ammattilaiset saat meiltä, sillä toteutamme kylpyhuoneremontit Siilinjärvellä, Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.

Lue myös mitä omakotitalorakentajan tulisi muistaa ».

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ja varaa ilmainen arviokäynti!
Ota yhteyttä
Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!
Tulemme mielellämme tekemään kohteestasi ilmaisen arviokäynnin. Tekemämme arviokäynti ei velvoita sinua yhtään mihinkään. Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta!

Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.