Kaivinkoneurakoinnit

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Teemme rakennusten pohjatyöt ja muut kaivinkoneurakoinnit Kuopiossa, Siilinjärvellä ja myös muualle Pohjois-Savon alueelle.

Toteutamme maansiirto- ja maanrakennustöitä vuosien kokemuksella, tinkimättömällä asenteella, luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat muun muassa tonttien raivaukset, talojen pohjatyöt, viemäröintien kaivuutyöt, pihatyöt, maisemoinnit, viherrakentaminen, saneeraukset, salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä imeytyskenttien tekemiset. Teemme kaivinkoneurakointityöt Pohjois-Savossa nopealla aikataululla ja täsmällisesti tarpeesi mukaan.

Maansiirto ja maanrakennuksen kalusto

Pohjatöistä pihan maisemointiin

Kaivinkoneurakoinnit hoidamme omalla, sekä vuokrakalustolla. Omaan maansiirtokalustoon kuuluu Komatsu 17 tonnin tela-alustainen kaivinkone (vm. 2016) Engon pyörittäjällä ja Novatron syvyysmittarilla varustettuna. Saat kauttamme kaivinkoneurakoinnit Pohjois-Savon joka kolkkaan aina pohjatöistä pihan maisemointiin asti.

Piharakennusten ja omakotitalon pohjatyöt

Pohjatyöt luovat hyvän perustan

Huolellisesti toteutetut pohjatyöt ja perustukset edistävät rakennuksen hyvää kuntoa. Kaivinkoneurakointeja Pohjois-Savossa toteutetaan sekä omakotitalokohteisiin, että muihin rakennuskohteisiin.

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät

Ammattilaisen toteuttama salaojitus suojaa taloasi

Salaojat kannattaa teetättää jo rakennusvaiheessa. Ammattilaisen toteuttama salaojitus suojaa taloasi ja vaikuttaa osaltaan talon turvallisuuteen. Sade- ja muut vedet ohjataan rakennuksesta poispäin, jolloin myös hyvin tehdyt pohjatyöt säilyvät. Myös sadevesijärjestelmät kannattaa asentaa heti ja niidenkin osalta ensimmäiset asennusvaiheet ovat jo pohjatöiden kanssa samaan aikaan. Salaojat ja sadevesijärjestelmät toteutetaan niin omakotitaloihin kuin muihinkin rakennuksiin, kuten autotalleihin.

Tontin pohjatyöt osoittautuivat haastavammiksi, mitä ennakkoon oli odotettu. Kaikki valmistui kuitenkin aikataulussa. Omakotitalo pitkästä tavarasta oli siis sekä omistajille, että tontille sopiva vaihtoehto.

Lue Jari ja Pirjo Lindénin rakennusprojektista Saaristokaupungissa »

Viemärien kaivuutyöt

Vanhoihin ja uusiin kohteisiin

Teemme erilaisten viemäröintien kaivutöitä niin vanhoihin kuin uusiinkin kohteisiin. Meiltä saat kaivinkoneurakoinnit Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella.

Pihatyöt, maisemointi ja viherrakentaminen

Viimeistelty pihamaa nostaa talon esille ja luo viihtyisyyttä

Kaivinkoneurakoinnin palvelumme ulottuu myös pihojen yleisilmeen puolelle. Palveluihimme kuuluu koneellinen viherrakentaminen ja maisemointi. Tontin viihtyvyyteen panostaminen aloitetaan jo pohjatöiden teon aikaan. Kun pihamaa on viimeistelty, myös itse talo pääsee oikeuksiinsa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Teemme maansiirto- ja maanrakennustöitä monipuolisesti koko Pohjois-Savon alueella. Kauttamme saat muun muassa
• Tonttien raivaukset
• Talojen pohjatyöt
• Viemäröintien kaivuutyöt
• Pihatyöt
• Maisemoinnit
• Viherrakentaminen
• Saneeraukset
• Salaoja- ja sadevesijärjestelmät
• Imeytyskenttien tekemiset
• Muut koneurakoinnit
Vastaus: Omaan maansiirtokalustoon kuuluu Komatsu 17 tonnin tela-alustainen kaivinkone (vm. 2016) Engon pyörittäjällä ja Novatron syvyysmittarilla varustettuna. Tarvittaessa saamme minkä vaan maanrakennuskoneen työmaalle yhteistyökumppaneidemme kautta, aina pienestä maantiivistäjästä täydelliseen murska-asemaan.

Tutustu blogiimme

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko kaivinkoneurakoinnille tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme kaivinkoneurakointeja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.