Tehokkaat ja tilaa säästävät Kingspan -lämmöneristeet

Kingspan Insulation on maailman johtava fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Suomessa Kingspanin tuotevalikoimaan kuuluvat Kingspan OPTIM-R, Kooltherm, Therma, Sauna-Satu ja Styrozone sekä putkisto-, säiliö- ja laivaeristeet. Energiatehokkaita eristeitä käytetään sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Ne soveltuvat lähes kaikkeen lämmöneristämiseen, aina lattiasta seiniin ja kattoon.

Kingspan Therma -eristeet soveltuvat puu-, betoni ja siporex-runkoisen seinä- ja kattorakenteen eristeeksi. Therma-eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia.

 

Energiatehokas ulkoseinärakenne

Therma-eristeratkaisuilla on saavutetaan lämpötaloudellisesti tehokas ja kosteusteknisesti toimiva ulkoseinärakenne. Kingspan-eristeiden hyvien lämmöneristysominaisuuksien ansiosta ulkoseinärakenteet voidaan toteuttaa ohuina. Tämä mahdollistaa myös hoikat runkorakenteet. Ohuilla rakenneratkaisuilla saadaan enemmän hyödynnettävää tilaa ja vältetään paksut seinäpaksuudet.

Kingspan Therma -eristeitä käytettäessä ei tarvita erillisiä tuulensuoja- tai höyrynsulkukerroksia. Levyasennuksessa levyrako aina vaahdotetaan, jolloin rakenteesta saadaan tiivis. Tiivis rakenne on energiatehokas, eikä lämpö pääse karkaamaan ulos.
Kingspan Therma -eristeet soveltuvat pien- ja rivitalojen ulkoseinärakenteen lämmöneristeeksi kaikille runkomateriaaleille: kuten puu, betoni, tiili, harkko, kevytbetoni/siporex, hirsi ja teräs.

 

Yläpohjaeristys

Kingspan Therma -eristeinen yläpohjarakenne voidaan toteuttaa usealla eri tavalla riippuen kohteen yläpohjan rakenteista tai kattomuodosta.

Puurunkoisessa kattorakenteessa eristeet voidaan asentaa joko rungon väliin tai rungon päälle. Therma-eristeitä käytetään myös tyypillisesti puurunkoisen yläpohjarakenteen höyrynsulkukerroksena.

Kingspan Therma -eristeet ovat kustannustehokas eristeratkaisu myös betoni-, ontelolaatta-, TT-laatta- ja teräspoimulevykatoille, jotka ovat tyypillisesti loivia kattoratkaisuja.

Kingspan-eristelevyjen tasaisuuden ja hyvän muotonsapitävyyden ansiosta aluskatteen ja eristeen välinen tuuletusvälivaatimus on ainoastaan 50 mm.

Oikein asennettuna eristeiden lämmöneristyskyky säilyy pitkään rakennuksen elinkaaressa.

Riippuen rakennevaihtoehdosta eristelevyt työstetään oikeisiin mittoihinsa asennusohjeiden mukaisesti ja kiinnitetään polyuretaanivaahdolla kiinni yläpohjan rakenteisiin. Myös eristelevyjen väliset ponttisaumat vaahdotetaan aina polyuretaanivaahdolla.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!