Rakennussuunnittelu

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Tarjoamme rakennussuunnittelua mm. omakotitaloihin, rivitaloihin, loma-asuntoihin ja talousrakennuksiin. Olipa kyseessä sitten uuden rakentaminen tai vanhan saneeraus, tarjoamme osana kokonaispalveluamme myös rakennussuunnittelun tarpeittesi mukaan.

Rakennussuunnittelu sisältää suunnitelmat, joissa esitetään rakennuksen sijainti, ulkoasu, rakenteet, tilat, tekniikan ja varustetason, joka vastaa niiden käyttötarkoitusta. Suunnitellut yksityiskohdat täyttävät lakien ja määräysten asettamat vaatimukset

Meidän kautta saat ammattitaitoiset rakennussuunnitelmat ja rakentamisen ammattilaiset saman katon alta. Rakennussuunnittelu Pohjois-Savon alueen projekteihin onnistuu aina ensi metreiltä valmiiseen toteutukseen. Suunnittelussa teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on juuri asiakkaan toiveiden mukainen. Suunnittelutyöt onnistuvat sekä uudisrakennuksissa, että vanhemmissa remontoitavissa kohteissa.

Mikäli sinulta löytyy rakennussuunnitelmat jo valmiina tai oma suunnittelija omasta takaa, niin Rakennustyö Arto Hirvosen porukka hyppää puikkoihin siinä kohtaa projektia, kun se teille on mahdollista.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Rakennuspalvelu Berg toteuttaa kohteiden rakennusvalvontaa, sekä tarvittaessa kosteusmittaukset ja asbestikartoitukset.

Rakennusvalvonta Pohjois-Savossa

Luotettavasti projekti hyvissä käsissä

Rakennusprojektiin liittyy aina paljon lupa-asioita ja lupa-asiakirjojen täyttäminen voi äkkiseltään olla melkoinen viidakko. Lupa-asiat kannattaa jättää alan asiantuntijalle, jolta löytyy kokemusta ja tietoa lupamenettelyihin. Projektin edetessä on huolehdittava siitä, että suunnittelu ja rakentaminen noudattavat määräyksiä ja ovat myönnettyjen lupien mukaisia. Kaikkiin luvanvaraisiin rakennusprojekteihin täytyy nimetä vastaava työnjohtaja, joka huolehtii ja valvoo, että työmaa etenee lupien mukaisesti. Myös työturvallisuusasiat kannattaa ulkoistaa työnjohdolle.
Saat kauttamme rakennusvalvonta- ja työjohtopalvelut sekä uudis- että korjausrakentamisen kohteissa koko Pohjois-Savon alueelle. Huolehdimme, että työssä noudatetaan asetettuja määräyksiä ja projekti etenee muutenkin lakien mukaan.

Asbestikartoitus

Ammattilaiset asialle

Asbestia sisältävien kohteiden purkaminen ja remontoiminen täytyy tapahtua aina ammattilaisen toimesta, jolla on asbestipurkulupa. Eli ihan kuka vain purkua ei saa tehdä. Asbestikartoitus tulee tehdä kaikkiin niihin purettaviin tai remontoitaviin kohteisiin, jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1994. Kartoitus koskee siis myös kaikkia pintoja rikkovia muutoksia kohteissa.
Asbestikartoituksen teettäminen on rakennuttajan vastuulla. Purku- ja korjaustyön tekeminen ja sen turvallisuusmääräyksistä huolehtiminen taas on urakoitsijan vastuulla. Teemme yhteistyötä Rakennuspalvelu Bergin kanssa, joka toteuttaa asbestikartoituksia Pohjois-Savon alueella.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Tontin sijainti ja koko vaikuttavat siihen millaista taloa voi lähteä suunnittelemaan. Siispä kannattaa olla heti yhteydessä suunnittelijaan ja alan ammattilaisiin. Soita tai laita sähköpostia meille, niin käydään yhdessä läpi teidän toiveet omakotitalon suhteen.
Vastaus: Jo rakennusluvan hakemusvaiheessa tulee olla tiedossa rakennusprojektissa mukana olevat suunnittelijat. Itse suunnitelmat kannattaa hoitaa jo heti alussa alta pois. Meidän kautta saat suunnitelmat koko rakennusprojektiin Pohjois-Savoon.
Vastaus: Asbestikartoituksesta ei saa hyödynnettyä kotitalousvähennystä.
Vastaus: Kyllä, jos rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994. Kartoitus tulee teettää ammattilaisella, jolla on pätevyys kartoitustyöhön. Myös purku- ja korjaustyö asbestikohteissa tulee teettää ammattilaisella, jolla on asbestipurkulupa. Meidän kautta saat ammattilaiset asbestikartoitukseen Pohjois-Savon alueelle.

Tutustu blogiimme

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko rakennussuunnittelulle, rakennusvalvonnalle tai asbestikartoitukselle tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme näitä töitä Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.