Pitkästä tavarasta omakotitalo Nilsiään

Kirsti ja Matti Heikkisen uusi omakotitalo rakennettiin vanhan kodin paikalle. Pariskunnalle talopaketti ei ollut vaihtoehto missään vaiheessa, vaan heti alusta tiedettiin, että omakotitalo Nilsiän vanhan kodin tilalle tehdään pitkästä tavarasta. Uudessa omakotitalossa pohjaratkaisut on suunniteltu entistä rakennusta myötäillen.

Piirustukset tuli Arton kautta yhteistyökumppanilta ja piirustuksilla alettiin etenemään. Kun rakentaa pitkästä tavarasta, niin tietää mitä se talo on. Silloin saa paremmat eristykset ja talo on helpompi saada mieleisekseen.

Omakotitalon rakentamisen ajan parinkunta asui Vuorelan osakkeessaan. Reilun puolen vuoden projektissa entinen, vuonna 1993 rakennettu omakotitalo purettiin kokonaan pois homeongelman takia. Omakotitalon purkaminen aloitettiin tammikuussa 2017 ja uuteen kotiin pariskunta pääsi muuttamaan 15. elokuuta.

Kaikki purettiin pois, koska edellisessä talossa oli ollut vesivahinko ja arvuuteltiin mitä sille tehdään. Tultiin siihen päätökseen, että turvallisinta on purkaa kokonaan ja rakentaa täysin uusi omakotitalo.

Myös Heikkinen itse oli mukana rakennustöissä ja pääsi seuraamaan Hirvosen porukan työtä ohessa.

Artosta oon kuullu, että on huippu mies ja tekee työt kyllä viimeisen päälle. Arto myös kuuntelee rakentajaa ja sanoo mielipiteensä asioihin. Hänellä on hyvät miehet hommissa ja työn laatu on hyvää.

Myös terassilasitusten toimittajalta ja asentajalta oli rakennusprojektin loppusuoralla tullut palautetta hyvästä työnjäljestä.

Meillä on uudessa omakotitalossa isot terassit ja terassilasitusten asentaja sanoi, että tällä kertaa asennus on helppo. Ei ollut ennen nähnyt niin hyvää rakentamista, kun oli kuulemma millimetrityötä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ja varaa ilmainen arviokäynti!
Ota yhteyttä
Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!
Tulemme mielellämme tekemään kohteestasi ilmaisen arviokäynnin. Tekemämme arviokäynti ei velvoita sinua yhtään mihinkään. Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta!

Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.