Rakennustyö Arto Hirvonen toteuttaa osaurakoita Master Kodit Oy:n kuopiolaiseen kohteeseen

Kuopion Saaristokaupunkiin rakentuu parhaillaan Asunto Oy Kuopion Tiira, jonka rakennuttajana toimii Master Kodit Oy.
Suunnittelu-urakoiden jälkeen on siirrytty perustus- ja runkourakkaan. Toteuttajana tässä osaurakassa on Rakennustyö Arto Hirvonen.

Perustus- ja runkourakkaan tuli kolme tarjousta, joista Rakennustyö Arto Hirvonen nosti päätään neuvottelujen edetessä. Olen ollut tyytyväinen Arto Hirvosen toimintaan firmana, kertoo työnjohtaja Aku Korhonen.

Master Kodit Oy:n Kuopion kohteen työnjohtaja Aku Korhonen on ollut tyytyväinen aliurakoitsijoiden vastuulliseen ja ammattitaitoiseen toimintaan.


Rakennustyöt Kallaveden rannalla sijaitsevaan kohteeseen on aloitettu kesäkuun alussa ja aikataulun mukaan talojen rungot on pystytetty vuoden vaihteeseen mennessä.

Tämä kohde aloitettiin viikolla 24 louhinnalla ja Hirvosen työmiehet tuli tontille viikolla 28, eli heinäkuun lopulla. Hirvosen työntekijöitä on noin 15, mutta välillä enemmänkin, riippuen työvaiheesta.

Kuopion Saaristokaupunkiin valmistuu rivi-, kerros- ja luhtitalon kokonaisuus, jossa Rakennustyö Arto Hirvonen toteuttaa perustus- ja runkotyöt. Kuvassa Rakennustyö Arto Hirvosen myynti- ja markkinointivastaava Veikko Salmela, sekä yrittäjä Arto Hirvonen.

Korhonen korostaa Hirvosen tiimin vastuun kantoa ja ammattitaitoa.

Kyllä siinä on ammattimiehiä hommissa. Minua tilaajan näkökulmasta lämmittää, että jos tulee jokin ongelma, niin asiat saadaan selväksi ja hommat pääse jatkumaan. Se osoittaa inhimillisyyttä. Firmana Arto Hirvonen on sellainen, että se kantaa vastuun ja siitä minä tykkään. Vaikka Arto itse ei päivittäin tai viikoittain käykään, niin häntä kiinnostaa miten työmaalla menee.

Mikä sitten johti yhteistyöhön juuri Arto Hirvosen kanssa?

Tällä alalla hinta ja sisältö määrää. Se, että me saadaan mitä me halutaan ja se, että urakoitsija on ymmärtänyt tarjouspyynnön sisällön. Jos katsotaan vain hintaa ja urakoitsijalla on jotain jäänyt laskematta, niin sisältö ei vastaa tarjouspyyntöön. Arto Hirvosella oli kyllä huomioitu asioita laajasti. Eli kyllä siinä se hinta ja sisältö oli sitten se mikä ratkaisi.

 

Yhteistyö on toiminut ja he kantavat vastuunsa. Rakennusalalla se on aika tyhjentävästi sanottu, Korhonen kiteyttää.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous ja varaa ilmainen arviokäynti!
Ota yhteyttä
Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!
Tulemme mielellämme tekemään kohteestasi ilmaisen arviokäynnin. Tekemämme arviokäynti ei velvoita sinua yhtään mihinkään. Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta!

Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.