Aliurakointi

Tarvitsetko ammattilaisia rakennushankkeeseesi? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Aliurakointi

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy:llä on vahva ammattitaito myös suurien rakennushankkeiden läpiviemisessä ja se tunnetaankin luotettavana aliurakoitsijana monessa Pohjois-Savon kohteessa, erityisesti Kuopiossa. Ammattitaitoiset rakentajamme ovat oman alansa rutinoituneita ja taitavia ammattilaisia. Meiltä löytyy osaamista aina muottirakentamisesta kohteen viimeistelytöihin asti. Osaajiemme monipuolinen ammattitaito ja näkemys riittää varmuudella vaativimpiinkin kohteisiin, joten emme pelkää haasteita.

Jos tarvitset oikeasti hyvää kumppania projekteihisi mukaan, ota yhteyttä!

Kirvesmiestyöt

Kirvesmiestyöt aliurakointina muottitöistä viimeistelyyn asti

Meiltä saat ammattitaitoisia kirvesmiehiä työmaan kaikkiin vaiheisiin. Kirvesmiehiltämme löytyy ammattitaitoa muottihommista aina viimeistelytöihin asti. Meillä on myös erikoisosaajia, kuten ammattimuurareita, laatoittajia ja kalusteasentajia. Meiltä saat työmiehet aliurakointikohteisiin kiinteään hintaan ja kirvesmiehillämme on käytössään uudet henkilökohtaiset ja kuhunkin työvaiheeseen tarvittavat työkalut. Työntekijämme ovat erittäin luotettavia, huolellisia ja alansa ammattilaisia.

Paikallavalutyöt, raudoitukset ja elementtiasennukset

Toteutamme laadukkaat betonirakenteet Kuopion ja Siilinjärven alueella

Toteutamme laadukkaita betonirakenteita vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella: perustukset, sokkelit, seinät, tukimuurit, holvit, laatat, pilarit ja palkit sekä pommisuojat. Teemme betonirakenteet kokonaisuudessaan aina muottitöistä pinnan viimeistelyyn asti. Yrityksessämme työskentelee 5 ammattiraudoittajaa ja 10 muottikirvesmiestä. Lisäksi meillä on useita ammattitaitoisia elementtiasentajia. Työntekijöillämme on kokemusta erittäin haastavistakin työkohteista. Pystymme siis toteuttamaan suhteellisen suuriakin kohteita nopeasti ja joustavasti.

Valmisraudoitteet

Oma raudotteiden tuotanto Itkonniemellä nopeuttaa suuriakin projekteja

Meillä on oma betoniraudoitteiden tuotanto Itkonniemellä Kuopiossa. Raudoitushallissamme valmistamme projektikohtaisesti valmisraudoitteita työmaan eri tarpeisiin. Valmisraudoitteilla tehostetaan työmaan toimintaa ja kustannustehokkuutta, sekä vähennetään merkittävästi työmaan varastointitilan tarvetta. Meiltä onnistuu tarvittaessa työmaan raudoituksien asennukset haastavimpiin kohteisiin. Ammattilaisiltamme onnistuvat myös luokkahitsaukset.