Omakotitalon rakentaminen

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Suunniteletko omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista Pohjois-Savon alueella? Jos vielä etsit tekijää kodillesi, olet todennäköisesti juuri oikeassa paikassa. Rakennustyö Arto Hirvonen Oy on paikallinen, Pohjois-Savossa yli 10 vuotta toiminut yritys, jonka motto on Luotetavasti – Lujasti – Laadukkaasti. Omakotirakentaminen on ollut yrityksen vahvaa osaamisaluetta alusta asti.

Teemme omakotitaloja pääsääntöisesti ns. pitkästä tavarasta, alusta asti kuhunkin rakennuspaikkaan ja asiakkaamme tarpeisiin sopiviksi. Pystytämme kuitenkin myös useimpien talovalmistajien toimittamia koteja, joten jos mielessäsi on joku tietty talovalmistaja, kannataa itse rakennusvaiheesta olla yhteydessä meihin.

Ammatitaitoinen suunnitelu ja paikalliset vastuuntuntoiset kirvesmiehemme takaavat sen, etä rakentamastamme kodistasi tulee pitkäikäinen ja riskitön talo asua. Voit luotaa siihen, että viimeistelyjälkemme on huolella tehtyä, eikä piiloon jäävienkään rakenteiden osalta tarvitse kantaa minkäänlaista huolta. Seuraamme tiiviisti ajankohtaisia rakennusmääräyksiä ja toimimme niiden mukaisesti. Suosimme rakenneratkaisuja ja materiaaleja, jotka vähentävät talojen energiankulutusta, ovat nykytiedon valossa turvallisia ja talon terveellisyyden takaavia. Ulkonäöltään tällaiset kodit voivat olla ihan hyvin perinteikkyytä huokuvia tai modernejakin kokonaisuuksia.

Palveluihimme kuuluvat myös omakotitalojen tai muiden pihapiirin rakennusten sekä laajennusosien pohjatyöt. Toteutamme niin tarvittavat maatyöt kuin lujat perustuksetkin rakennusprojektisi perustaksi.

Miksi valita rakentajaksi juuri Rakennustyö Arto Hirvonen Oy?

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys toimintaamme ja heidän rakentamishaaveiden toteutaminen eteen mahdollisesti tulevista haasteista huolimata. Kuuntelemme aidosti asiakkaitamme ja teemme projektisuunnitelmat kullekin asiakkaalle sopivaksi.

Meiltä saat luotettavat ja ammatitaitoisesti tehdyt suunnitelmat ja selkeät sekä pitävät kustannusarviot. Aivan kaikkea emme toki pysty aina ennakoimaan, mutta aikataulussa pysyminen ja toimitussisällön mukainen lopputulos ovat meille kunnia-asioita.

Meillä myös työllistämiemme paikallisten rakennusammattilaisten hyvinvointi on erityisen tärkeää. Tunnemme ja välitämme jokaisesta työntekijästämme, ja uskomme että se välittyy asiakkaillemme asti.

Rakennusprojekti on aina merkitävä päätös, niin asiakkaallemme kuin meillekin, niin taloudellisesti kuin muutenkin elämän kannalta. Kotisi rakentaja kannataa valita huolella, eikä tutustuminen meihin ja meidän tapaamme toimia sido sinua vielä mihinkään. Meiltä ostaminen on aina vapaaehtoista.

Pitkästä tavarasta rakentaminen vs. talopaketti

Kumpi on kannattavampi tapa?

Omakotitalon rakentaminen ja rakennuttaminen alusta asti niin sanotusti pitkästä tavarasta on yleensä yhtä edullista tai jopa edullisempaa kuin omakotitalon ostaminen valmiina pakettina.

Kun rakennat ns. pitkästä tavarasta, voit vaikuttaa aidosti kustannuksiin omalla työpanoksellasi ja materiaalivalinnoilla.

Pitkästä tavarasta rakentaminen tuo huomattavasti enemmän mahdollisuuksia rakennuksen suunniteluun oman näköiseksesi ja tarvettasi vastaavaksi. Omista lähtökohdista paikan päällä rakennettu omakotitalo on varmasti asujansa näköinen ja siinä voidaan paremmin huomioida rakennuspaikankin vaatimukset.

Pitkästä tavarasta rakentaminen vaatii ammattitaitoista suunnitelua ja hyvää kirvesmiestaitoa. Meiltä löytyy niin ammattitaitoisia suunnittelijoita kuin kirvesmiehiäkin omakotitalon rakentamiseen Pohjois-Savon alueella.

Miten alkuun?

Stepit omakotitalon rakentamiseen
  1. Soita meille tai lähetä viestiä ja kerro millaisesta kodista haaveilet ja minne päin Pohjois-Savoa omakotitalon haluat rakennuttaa.
  2. Käydään yhdessä läpi tarkemmat yksityiskohdat sekä talon, että tontin osalta.
  3. Teemme tarjouksen näiden tietojen pohjalta.
  4. Mikäli hyväksyt tarjouksen, sovimme yhdessä omakotitaloprojektin tarkemmasta aikataulusta.
  5. Kirjalliset sopimukset allekirjoitetaan ja omakotitaloprojekti voi alkaa.
  6. Mahdollisista eteen tulevista muutoksista projektin aikana sovitaan yhdessä.
  7. Projektin valmistuttua pääset uuteen omaan kotiin.

Omakotitalo ammattilaisten tekemänä

Tarkoin valitut yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme kattavan palveluvalikoiman aina suunnittelusta loppusilaukseen asti. Teemme aktiivisesti yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme tarvittavien materiaalien saatavuuden ja ykköslaadun. Suunnittelutyössä käytämme luotettavia ja helposti lähestyttäviä ammattilaisia.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?

Hyvin tehty ja huolellinen rakennustyö suunnitteluvaiheineen on kestävän rakentamisen perusta. Suunnitteluvaiheessa voi valita budjettiin sopivia materiaaleja, mihin haluaa panostaa enemmän ja mihin asiaan vähemmän. Ihan kaikessa ei kuitenkaan kannata tinkiä, sillä liiallinen halvimpien ratkaisujen hakeminen voi kostautua laadussa.

Omakotitalo Kuopioon, Siilijärvelle tai muualle Pohjois-Savoon

Olemme rakentaneet omakotitaloja muun muassa Siilinjärvellä, Nilsiässä ja Kuopiossa. Toimimme kuitenkin koko Pohjois-Savon alueella, joten voit kutsua meidät tontille tutustumaan. Olipa haaveiden omakotitalo Pohjois-Savon laitamilla tai ydinkeskuksessa. Sijainnilla siis ei ole niinkään väliä.

Palveluihimme kuuluvat myös omakotitalon ja muiden isompien piharakennusten maanrakennustyöt sekä perustukset. Teemme rakennuspaikan vaatimat maatyöt ammattitaidolla myös vaativillekin tonteille. Talon alle tehtävät maatyöt ja perustukset ovat luonnollisesti erittäin merkittävä asia koko rakennusprojektin onnistumisen takaamiseksi ja ne vaikuttavat merkittävästi myös talon elinikään. Kutsu meidät siis tonttikatselmukselle rakennusprojektia aloittaessasi, niin teemme tarjouksen talosi pohjatöistä.

Muutamalle muulle rakentajalle soitin alussa ja puhelimessa jo tuntui niin vaikealta. Sitten sain siskolta Arton yhteystiedot. Arto tuli meillä käymään, niin hän oli ihan erityylinen. Hän ei ruennut ohjaamaan vaan kuunteli ja lähestyi toisella tavalla mitä muut. Tuli sellainen olo, että talo tehdään minulle, eikä sille rakentajalle. Oli kuitenkin isosta talosta kyse. Jo ensi metreillä tiesin, että tämä oli hyvä homma.

Asiakaskokemus

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Ota meihin yhteyttä, niin käydään läpi mitä kaikkia mahdollisuuksia pitkästä tavarasta rakentaminen antaa juuri teidän kotiinne.

Pitkästä tavarasta rakennettaessa talon valmistuminen täysin valmiiksi kestää vähintään 8 kuukautta rakennustöiden aloittamisesta. Rakentaminen vaatii huolellisen suunnittelun, johon sinä asiakkaana pystyt vaikuttamaan paljonkin kokoamalla yhteen toiveesi ja tarpeesi tulevasta kodistasi. Tuomme myös itse esille niitä mahdollisuuksia, joita pitkästä tavarasta rakentaminen aikaansaa. Toisaalta pyrimme tuomaan selkeästi esille ne rajoitukset ja suositukset, joihin esimerkiksi rakentamispaikka antaa aihetta, jotta turhilta kustannuksilta tai riskeiltä vältytään.

Vastaus: Soita tai laita meille viestiä ja kerro millaisesta talopaketista on kyse ja milloin on rakentamisen ajankohta. Meitä löytyy luotettavat paikalliset tekijät omakotitalon rakentamiseena koko Pohjois-Savon alueella. Useimmiten kannattaa kartoittaa muitakin vaihtoehtoja mahdollisen talomyyjän tarjoaman rakentajan lisäksi, se ei vielä maksa mitään, ja voit saada paremmat tekijät kodillesi.
Vastaus: Ei ole. Pitkästä tavarasta rakentaminen voi tulla jopa jonkin verrran edullisemmaksi kuin valmis talopaketti. Hintaan vaikuttavat omat valinnat, kuten sisustusmateriaalit ja -ratkaisut. Meidän kanssamme voit myös halutessasi joustavasti omalla työpanoksellasi vaikuttaa rakentamisen kokonaiskustannuksiin. Voit myös muutenkin vaikuttaa kotisi ilmeeseen ja toimintoihin huomattavasti enemmän kuin talopaketeissa yleisesti.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Jos haaveilet omakotitalosta, niin ole yhteydessä meihin. Käydään yhdessä läpi olisiko valmis talopaketti vai koti pitkästä tavarasta teille parempi vaihtoehto. Rakennamme omakotitaloja koko Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.