Omakotitalon rakentaminen

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Onko suunnitelmissa omakotitalon rakentaminen Kuopiossa, Siilinjärvellä tai muualla Pohjois-Savossa ja etsit kodillesi luotettavaa rakentajaa laadukkaalla työnjäljellä?

Omakotitalorakentamisen suosio on jatkuvaa ja erityisesti suositaan puutalorakentamista. Omakotitalosuunnitelmat aloitetaan monesti selailemalla valmistalopakettien vaihtoehdot läpi. Paketteja löytyy runsaasti, mutta useinkaan paketti ei sellaisenaan ole juuri toivotunlainen. Omakotitalon rakentamisessa kustannuksiin voi itse vaikuttaa, etenkin silloin kun rakennetaan ns. pitkästä tavarasta. Pitkästä tavarasta rakennettaessa tontin asettamat vaatimukset ja yksilöllinen ilme voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti.

Omakotitalojen rakentaminen on yrityksemme vahvaa osaamisaluetta. Haluamme tehdä omakotitaloista nimensä veroisia; taloja juuri niissä asuville ihmisille heidän toiveidensa mukaisesti. Omien ammattitaitoisten kirvesmiehiemme työn laatuun ja palveluun voi luottaa ja meillä talonrakennusprojektisi on kokonaisuudessaan vastuullisissa käsissä.

Tiivis yhteistyö tavarantoimittajien ja suunnitteluun tarvittavien kumppaneidemme kanssa takaa rakennusprojektin sujuvuuden. Omakotitalon rakentaminen Pohjois-Savon alueella meidän avullamme onkin jouhevaa.

Palveluihimme kuuluvat myös omakotitalojen tai muiden pihapiirin rakennusten sekä laajennusosien pohjatyöt. Toteutamme niin tarvittavat maatyöt kuin lujat perustuksetkin rakennusprojektisi perustaksi.

Pitkästä tavarasta rakentaminen vs. talopaketti

Kumpiko on kannattavampi tapa?

Omakotitalon rakentaminen on yleensä edullisempaa kuin valmiin omakotitalon ostaminen vapailta markkinoilta.

Pitkästä tavarasta rakentaminen verrattuna vastaavaan talopakettiin on kustannuksiltaan edullisempaa, vaikka yleensä toisin luullaan. Lisäksi omalla työllä, sekä materiaalivalinnoilla on helppo vaikuttaa kustannuksiin. Pitkästä tavarasta rakentaminen tuo huomattavasti enemmän mahdollisuuksia rakennuksen modaamisessa. Omista lähtökohdista paikan päällä rakennettu omakotitalo on varmasti asujansa näköinen.

Pitkästä tavarasta rakentaminen vaatii hyvää kirvesmiestaitoa. Meiltä löytyy ammattitaitoisia kirvesmiehiä omakotitalon rakentamiseen Pohjois-Savon alueella.

Miten alkuun?

Stepit omakotitalon rakentamiseen
  1. Soita meille tai lähetä sähköpostia ja kerro millaisesta kodista haaveilet ja minne päin Pohjois-Savoa omakotitalon haluat rakennuttaa.
  2. Käydään yhdessä läpi tarkemmat speksit sekä talon, että tontin osalta.
  3. Teemme tarjouksen näiden speksien pohjalta.
  4. Mikäli hyväksyt tarjouksen, sovimme yhdessä omakotitaloprojektin aikataulusta.
  5. Kirjalliset sopimukset allekirjoitetaan ja omakotitaloprojekti voi alkaa.
  6. Muutoksista omakotitalon rakentamisessa sovitaan yhdessä.
  7. Projektin valmistuttua pääset omaan kotiin.

Omakotitalo ammattilaisten tekemänä

Työnjohto yhteistyössä

Yhteistyökumppaneiden kanssa tarjoamme kattavan palveluvalikoiman aina suunnittelusta loppusilaukseen asti. Teemme aktiivisesti yhteistyötä tavarantoimittajiemme kanssa varmistaaksemme tarvittavien materiaalien saatavuuden ja ykköslaadun. Suunnittelutyössä käytämme luotettavia ja helposti lähestyttäviä ammattilaisia.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?

Hyvin tehty ja huolellinen rakennustyö suunnitteluvaiheineen on kestävän rakentamisen perusta. Suunnitteluvaiheessa voi valita budjettiin sopivia materiaaleja, mihin haluaa panostaa enemmän ja mihin asiaan vähemmän. Ihan kaikessa ei kuitenkaan kannata tinkiä, sillä liiallinen halvimpien ratkaisujen hakeminen kostautuu laadussa.

Omakotitalo Kuopioon, Siilijärvelle tai muualle Pohjois-Savoon

Olemme rakentaneet omakotitaloja muun muassa Siilinjärvellä, Nilsiässä ja Kuopiossa. Toimimme kuitenkin koko Pohjois-Savon alueella, joten voit kutsua meidät tontille tutustumaan. Olipa haaveiden omakotitalo Pohjois-Savon laitamilla tai ydinkeskuksessa. Sijainnilla siis ei ole niinkään väliä.

Palveluihimme kuuluvat myös omakotitalon ja muiden isompien piharakennusten maanrakennustyöt sekä perustukset. Teemme rakennuspaikan vaatimat maatyöt ammattitaidolla myös vaativillekin tonteille. Talon alle tehtävät maatyöt ja perustukset ovat luonnollisesti erittäin merkittävä asia koko rakennusprojektin onnistumisen takaamiseksi ja ne vaikuttavat merkittävästi myös talon elinikään. Kutsu meidät siis tonttikatselmukselle rakennusprojektia aloittaessasi, niin teemme tarjouksen talosi pohjatöistä.

Muutamalle muulle rakentajalle soitin alussa ja puhelimessa jo tuntui niin vaikealta. Sitten sain siskolta Arton yhteystiedot. Arto tuli meillä käymään, niin hän oli ihan erityylinen. Hän ei ruennut ohjaamaan vaan kuunteli ja lähestyi toisella tavalla mitä muut. Tuli sellainen olo, että talo tehdään minulle, eikä sille rakentajalle. Oli kuitenkin isosta talosta kyse. Jo ensi metreillä tiesin, että tämä oli hyvä homma.

Asiakaskokemus

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Ota meihin yhteyttä, niin käydään läpi mitä kaikkia mahdollisuuksia pitkästä tavarasta rakentaminen antaa juuri teidän kotiinne. Meiltä onnistuu omakotitalon rakentaminen Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella.
Vastaus: Soita meille ja kerro millaisesta talopaketista on kyse. Meitä löytyy tekijät omakotitalon rakentamiseen Siilinjärvellä, Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.
Vastaus: Ei ole. Pitkästä tavarasta rakentaminen voi tulla edullisemmaksi kuin valmis talopaketti. Hintaan vaikuttaa omat valinnat, kuten sisustusratkaisut. Pitkästä tavarasta rakentaminen ei ole sen kalliimpaa kuin talon puolivalmiiksi rakentamisen tehtaalla.

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Jos haaveilet omakotitalosta, niin ole yhteydessä meihin. Käydään yhdessä läpi olisiko valmis talopaketti vai koti pitkästä tavarasta teille parempi vaihtoehto. Rakennamme omakotitaloja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.