Remonttipalvelut

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy on luotettava ja joustava remonttifirma Pohjois-Savossa. Tarjoamme kaiken kokoisia huoneistoremontteja ja -saneerauksia, esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä kattoremontit. Teemme myös laajemmat peruskorjaukset, kuten valesokkelien ja muiden riskirakenteiden korjaustyöt.

Jokainen kohde käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja sovitaan tapauskohtaisista toimista. Teemme sinulle kirjallisen ja pitävän tarjouksen, johon on laskettu mukaan kaikki sovitut työt ja materiaalit. Kohteisiin liittyvät valvonta ja mittaustoimet, kuten kosteusmittaukset ja asbestikartoitukset onnistuvat tarvittaessa yhteistyökumppaniemme kautta.

Tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, rakenteelliset työt, maalaukset, kirvesmiestyöt, meiltä saat kaiken tarvittavan kodin remontointiin Pohjois-Savon alueella. Teemme myös tarvittavat sähkö- ja LVI-työt, joten sinun ei tarvitse hankkia niitä erikseen, eikä kantaa huolta remontin työvaiheiden aikatauluista.

Ota yhteyttä, meiltä saat selkeän ja pitävän tarjouksen, ei yllättäviä lisäkuluja! Luotettavasti – Lujasti -Laadukkasti!

Huoneistoremontit ja -saneeraukset

Kaikki kodin sisäremontit ammattitaidolla

Meiltä saat kaikki sisäremontit, kuten tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, rakenteelliset työt, maalaukset ja kirvesmiestyöt.  Teemme myös muutostöiden vaatimat sähkö- ja LVI-työt. Kauttamme saat lisäksi uudet kiintokalusteet asennuksineen remontoimiimme tiloihin. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella.

Keittiöremontit

Keittiöremontit ammattitaidolla

Keittiö on kodin sydän. Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti lisää huomattavasti arjen viihtyisyyttä ja tuo rutkasti lisäarvoa myös koko talolle. Teemme keittiöremontteja riippumatta varsinaisesta keittiövalmistajasta tai toimittajasta. Sovimme keittiöremontin aikataulusta asiakkaan kanssa ja käymme läpi remontin yksityiskohdat.Teemme myös muutostöiden vaatimat sähkö- ja LVI-työt, mikä edesauttaa remontin aikataulussa pysymistä.

Toteutamme sekä pienemmät, että kokonaisvaltaiset keittiöremontit Pohjois-Savon alueella. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva uusi keittiö!

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit Kuopion ja Siilinjärven alueella

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin haastavammista remonteista, sillä märkätila vaatii vedeneristykset ja remontti on muutenkin teknisesti haastavimpia kodin remonteista. Uusi kylpyhuone kannattaakin siis teettää alan ammattilaisella. Meiltä saat viimeistellyt kylpyhuoneremontit Kuopion ja Siilinjärven alueella.

Kattoremontit

Kattavat kattoremonttipalvelut

Tarvitseeko talosi katto kokonaisvaltaisen kattoremontin vai osittaisen korjauksen? Teemme kattoremontit Pohjois-Savon alueella kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ennen remontin aloittamista tarkastamme katon kunnon koko katon osalta, eli sekä sisäkaton, yläpohjan että vesikaton, minkä jälkeen saat meiltä tarjouksen kattoremontin kokonaiskustannuksista.

Mikäli suunnittelet kattoremonttia Kuopion tai Siilinjärven alueella, niin ole yhteydessä meihin!