Remonttipalvelut

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Olemme luotettava ja joustava remonttifirma Pohjois-Savossa. Tarjoamme kaiken kokoisia huoneistoremontteja ja -saneerauksia mukaanlukien keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä kattoremontteja. Jokainen kohde käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja sovitaan tapauskohtaisista toimista. Kohteisiin liittyvät valvonta ja mittaustoimet, kuten kosteusmittaukset ja asbestikartoitukset  onnistuvat yhteistyökumppanimme Rakennuspalvelu Bergin kautta.

Tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, rakenteelliset työt, maalaukset, kirvesmiestyöt, meiltä saat kaiken tarvittavan kodin remontointiin Pohjois-Savon alueella.

Huoneistoremontit ja -saneeraukset

Kaikki kodin sisäremontit ammattitaidolla

Meiltä saat kaikki sisäremontit, kuten tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, rakenteelliset työt, maalaukset ja kirvesmiestyöt. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella.

Keittiöremontit

Keittiöremontit ammattitaidolla

Keittiö on kodin sydän. Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti lisää huomattavasti arjen viihtyisyyttä ja tuo rutkasti lisäarvoa myös koko talolle. Teemme keittiöremontteja riippumatta varsinaisesta keittiövalmistajasta tai toimittajasta. Sovimme keittiöremontin aikataulusta asiakkaan kanssa ja käymme läpi remontin yksityiskohdat. Toteutamme sekä pienemmät, että kokonaisvaltaiset keittiöremontit Pohjois-Savon alueella.  Suunnitellaan yhdessä teille toimiva uusi keittiö!

 

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontit Kuopion ja Siilinjärven alueella

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin haastavammista remonteista, sillä märkätila vaatii vedeneristykset ja remontti on muutenkin teknisesti haastavimpia kodin remonteista. Uusi kylpyhuone kannattaakin siis teettää alan ammattilaisella. Meiltä saat viimeistellyt kylpyhuoneremontit Kuopion ja Siilinjärven alueella.

Kattoremontit

Tarvitseeko talosi katto kokonaisvaltaisen kattoremontin vai osittaisen korjauksen? Teemme kattoremontit Pohjois-Savon alueella kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ennen remontin aloittamista tarkastamme katon kunnon koko katon osalta, eli sekä sisäkaton, yläpohjan että vesikaton, minkä jälkeen saat meiltä tarjouksen kattoremontin kokonaiskustannuksista.

Mikäli suunnittelet kattoremonttia Kuopion tai Siilinjärven alueella, niin ole yhteydessä meihin!