Huoneistoremontit/saneeraukset

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Olemme luotettava ja joustava remonttifirma Pohjois-Savossa. Jokainen kohde käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja sovitaan tapauskohtaisista saneeraustoimista. Kosteusmittaukset, asbestikartoitukset ja rakennusvalvonta onnistuvat yhteistyökumppanimme Rakennuspalvelu Bergin kautta.

Tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, rakenteelliset työt, maalaukset, kirvesmiestyöt, meiltä saat kaiken tarvittavan kodin remontointiin Pohjois-Savon alueella.

Saneeraukset ammattilaisten tekemänä

Kohde ja saneerauksen laajuus

Saneerauksen ei tarvitse olla suuri. Toteutamme sekä pienemmät saneeraustyöt, että suuremmat projektit. Huoneistoremontilla saat piristystä, terveyttä ja käytännöllisyyttä aikansa eläneisiin tiloihin. Teemme kaikki saneeraukset ja huoneistoremontit alusta loppuun aina kartoituksista, rakenteiden kuivattamisesta ja purkutöistä täysin viimeisteltyyn kohteeseen. Toteutamme myös erityyppiset sähkötyöt saneerauskohteisiin vahvalla ammattitaidolla.
Sattuiko vesivahinko? Mitä nopeammin reagoit tilanteeseen ja olet meihin yhteydessä, sitä pienemmiksi vesivahinko jää. Toteutamme huoneistoremontit ja saneeraukset Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella.

Saneerauskohteen arviointi

Teemme huoneistoremontit ja muut saneeraukset Pohjois-Savon alueella. Huoneistoremontteihin ja saneerauksiin erikoistuneet ammattilaisemme tuntevat erilaiset korjaustyöt ja niissä käytettävät materiaalit. Ammattilaisemme käyvät paikan päällä arvioimassa saneerattavan kohteen, jonka pohjalta saat tarjouksen. Viimeistelty ulkoasu vaikuttaa positiivisesti hintaan myös asuntomarkkinoilla.
Teemme saneerauksia Kuopion seudulla. Meiltä saat kaiken mitä huoneiston remontointiin tarvitaan.

Kaikki kodin sisäremontit

Kauttamme saat tapetoinnit, maalaukset, lattia-asennukset, laatoitukset ja kaikentyyppiset huoneistoremontit Siilinjärvellä, Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Ei tarvitse. Voimme yhdessä käydä läpi mitä kaikkia kohteeseen tarvitsee tehdä. Kutsut vain meidät paikalle, jos mielessä on huoneistoremontti Kuopiossa, Siilinjärvellä, tai muualla Pohjois-Savon alueella, niin pistetään paikat jiiriin.
Vastaus: Taloyhtiölle tulee ilmoittaa remontista kirjallisesti, jos huoneistoremontti vaikuttaa taloyhtiön vastuulla oleviin talon rakenteisiin tai naapuriasuntoihin. Kerros- ja rivitaloissa remonteista on kuitenkin hyvä ilmoittaa aina etukäteen myös naapurustolle, jotta naapurisopu säilyy.

(https://www.isannointiliitto.fi/artikkeli/osakas-nain-ilmoitat-remontista-oikein/)

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme remontit avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Jos haaveilet huoneiston remontista, niin ole yhteydessä meihin. Käydään yhdessä läpi minkälainen toteutustapa olisi teille paras vaihtoehto. Teemme saneerauksia koko Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.