Huoneistoremontit/saneeraukset

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Rakennustyö Arto Hirvoselta saat kaikki tarvittavat kodin remontotit Pohjois-Savon alueella. Niin pinnoitukset, tapetoinnit, paneloinnit, laatoitukset, maalaukset kuin rakenteellisetkin työt onnistuvat meiltä ammattitaidolla. Kauttamme saat myös muutostöiden vaatimat sähkö- ja LVI-työt sekä tarvittaessa uudet kiintokalusteet.

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy on luotettava ja joustava remonttifirma Pohjois-Savossa. Jokainen saneerauskohde käydään huolellisesti läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja sovitaan tapauskohtaisista saneeraustoimista. Kosteusmittaukset, asbestikartoitukset ja rakennusvalvonta onnistuvat tarvittaessa yhteistyökumppanimme kautta.

 

Saneeraukset ammattilaisten tekemänä

Kohde ja saneerauksen laajuus

Saneerauksen ei tarvitse olla suuri. Toteutamme sekä pienemmät saneeraustyöt, että suuremmat projektit. Huoneistoremontilla saat piristystä, toimivuutta ja käytännöllisyyttä aikansa eläneisiin tiloihin. Teemme kaikki saneeraukset ja huoneistoremontit alusta loppuun aina kartoituksista, rakenteiden tarvittavasta kuivattamisesta ja purkutöistä täysin viimeisteltyyn kohteeseen. Toteutamme myös erityyppiset LVI- ja sähkötyöt saneerauskohteisiin jouhevasti muiden muutostöiden ohessa. Kauttamme järjestyy myös esimerkiksi tarvittavat kiintokalusteet asennettuina remontin tieltä purettujen tilalle.

Sattuiko vesivahinko? Mitä nopeammin reagoit tilanteeseen ja olet meihin yhteydessä, sitä pienemmiksi vesivahinko jää. Toteutamme huoneistoremontit ja saneeraukset Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella.

Saneerauskohteen arviointi

Huoneistoremontteihin ja saneerauksiin erikoistuneet ammattilaisemme tuntevat erilaiset korjaustyöt, rakenneratkaisut ja niissä käytettävät materiaalit. Ammattilaisemme käyvät paikan päällä arvioimassa saneerattavan kohteen ja kartoittamassa remonttiin liittyvät tarpeet ja toiveet, joiden pohjalta saat tarjouksen.

Teemme saneerauksia Kuopion seudulla. Meiltä saat kaiken mitä huoneiston remontointiin tarvitaan.

Kaikki kodin sisäremontit

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy:ltä saat kaikki erilaiset pinnoitustyöt ja myös tarvittavat rakenteelliset muutokset. Tapetoinnit, maalaukset, lattia- ja kalusteasennukset, laatoitukset ja huonejärjestyksen muutostyöt. Kauttamme saat myös muutostöiden vaatimat sähkö- ja LVI-työt sekä tarvittaessa uudet kiintokalusteet.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Ei tarvitse. Voimme yhdessä käydä läpi mitä kaikkia kohteeseen tarvitsee tehdä. Kutsut vain meidät paikalle, jos mielessä on huoneistoremontti Kuopiossa, Siilinjärvellä, tai muualla Pohjois-Savon alueella, niin pistetään paikat jiiriin.
Vastaus: Taloyhtiölle tulee ilmoittaa remontista kirjallisesti, jos huoneistoremontti vaikuttaa taloyhtiön vastuulla oleviin talon rakenteisiin tai naapuriasuntoihin. Kerros- ja rivitaloissa remonteista on kuitenkin hyvä ilmoittaa aina etukäteen myös naapurustolle, jotta naapurisopu säilyy.

(https://www.isannointiliitto.fi/artikkeli/osakas-nain-ilmoitat-remontista-oikein/)

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme remontit avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Jos haaveilet huoneiston remontista, niin ole yhteydessä meihin. Käydään yhdessä läpi minkälainen toteutustapa olisi teille paras vaihtoehto. Teemme saneerauksia koko Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.