Kattoremontit

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Tarvitseeko talosi katto kokonaisvaltaisen kattoremontin vai osittaisen korjauksen? Teemme kattoremontit Pohjois-Savon alueella kaikenlaisiin kiinteistöihin. Ennen remontin aloittamista tarkastamme katon kunnon koko katon osalta, eli sekä sisäkaton, yläpohjan, että vesikaton, minkä jälkeen saat meiltä tarjouksen kattoremontin kokonaiskustannuksista.

Olipa kyseessä siis kattoremontti Kuopiossa tai muualla Pohjois-Savossa, niin ole yhteydessä meihin!

Asennus ja tuotteet

Laadukas ja kestävä katto suojaa säällä kuin säällä

Katto on kotisi tärkein suoja. Panosta siis laadukkaaseen ja kestävään kattoon, joka suojaa kotiasi säällä kuin säällä. Ruukin teräskatolle saat jopa 50 vuoden takuun.

Annamme asiakkaillemme kattavan kuvan kattoremontin materiaaleista, sen sisällöstä ja aikatauluista. Ammattilaisten toteuttamana kattoremontilla on kestävä ja laadukas lopputulos. Olipa kyseessä katon korjaus tietyiltä osin tai kokonaisvaltainen kattoremontti Pohjois-Savossa, niin ammattilaisemme huolehtivat kattotöistä alusta loppuun. Teemme kaikki kattotyöt luotettavasti, lujasti ja laadukkaasti. Kattosi on varmasti jiirissä ammattilaistemme jäljiltä.

Teemme sekä yksityisten, että taloyhtiöiden kattoremontit Pohjois-Savon alueella.

Tietoa kattoremonteista

Luotamme laatumerkkeihin

Toimimme Ruukin ja Weckmannin kattotuotteiden jälleenmyyjänä. Asennamme peltikatot Pohjois-Savon alueella usean vuoden kokemuksella. Ruukin peltikatot on valmistettu suomalaisesta korkealaatuisesta ja kestävästä teräksestä.

Käytämme kattojen eristyksessä tehokasta ja tilaa säästävää Kingspan Therma -lämmöneristettä. Kingspan Therma -eristeinen yläpohjarakenne voidaan toteuttaa usealla eri tavalla riippuen kohteen yläpohjan rakenteista tai kattomuodosta. Kinsgspan Therma käy kattojen lämmöneristeeksi runkomateriaalista riippumatta.

Kattoremontit takuutyönä

Jopa 50 v takuu

Kattoremontit takuutyönä Pohjois-Savon alueella. Ruukin peltikatoilla onmarkkinoiden pisin kokonaistakuu, jopa 50 vuotta. Teemme kattoremontteja koko Pohjois-Savon alueella.

Pienempi vai kokonaisvaltainen kattoremontti?

Muista katon kunnon tarkastus säännöllisesti

Katon kunto kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin. Katon kuntotarkastus kertoo kattoremontin tarpeen laajuuden. Koska katto koostuu useasta eri kerroksesta, täytyy katon kunto tarkastaa perusteellisemmin kuin vain silmämääräisesti ulkoa käsin.

Katon tyyli -näyttävyyttä valinnoilla

Mikä on sinun tyylisi?

Onko nykyinen katto kulahtanut tai vaatii perusteellisempaa kunnostusta? Kattoremontin yhteydessä myös katon yleisilme on helppo uusia talon rakennustyyliä kunnioittaen eriväristen ja erityylisten kattopeltien tai muiden materiaalien valinnoilla. Ruukin kestävillä peltikattomateriaaleilla on jopa 50 vuoden takuun.

Katon asennus

Asennuspalvelullamme vaivattomasti katon uusiminen

Asennuspalvelu sisältää kaiken alusta loppuun saakka, aina kuntotarkastuksesta ja purkutöistä uuden katon viimeistelyyn. Kattoremontti on luultua nopeampi prosessi ja katon kunnosta ja profiilista riippuen toteuttamamme kattoremontti Pohjois-Savossa voi toteutua jopa päivässä. Kattomateriaalin lisäksi myös asennuksellamme on takuu.
Kattoremontit Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Katon kunto kannattaa tarkistaa perusteellisesti säännöllisin väliajoin, sillä pelkkä ulkoinen tarkastelu ei riitä. Tarkastuskin kannattaa teetättää ammattilaisella. Mikäli tarkastuksessa ilmenee jotain korvattavaa, niin ammattilainen tietää riittääkö kohteeseen pienempi paikallinen remontti vai tarvitaanko kokonaisvaltaisempi kattoremontti.
Vastaus: Kattomateriaalin valinta riippuu katon profiilista, kaltevuuskulmista ja läpivienneistä. Kannattaa tutustua eri materiaalien ominaisuuksiin ennen materiaalivalintaa. Kaava-alueella täytyy tutustua myös kaavamääräyksiin, joissa määritellään jo valmiiksi rakennuksen ja siten myös katon materiaalit ja värit. Kuitenkin peltikatto on aina helppohoitoinen ja varma valinta.
Vastaus: Kattoremontin hintaan vaikuttaa katon neliömäärä, kattoprofiili ja valittava materiaali. Siispä meidän täytyy nähdä remonttikohde ennen tarjouksen tekemistä.
Vastaus: Ruukin peltikatolle saat jopa 50 vuoden teknisen takuun ja 25 vuoden esteettisen takuun. Takuuluokkaan vaikuttaa kattoprofiili, joka määrittelee suoraan tuotteen teknisen takuuajan. Takuu kuuluu kattomateriaalin hintaan automaattisesti, eikä siitä tarvitse maksaa extraa.
Vastaus: Toki voi, mutta silloin kyseessä on vain esteettinen korjaus. Ennen maalauspäätöstä kannattaa katto runkoineen kuitenkin tarkistaa perusteellisesti. Jos korjattavaa ei löydy ja vain katon pinta on menettänyt ulkonäköään ajan saatossa, voi pelkkä maalaus olla ok valinta.
Vastaus: Varmista, että asentaja on alan ammattilainen. Oikein tehty kattoremontti vaikuttaa myös kiinteistösi kunnon lisäksi myös sen arvoon, joten ei ole aivan sama kuka remontin toteuttaa. Kiinnitä huomiota tekijän referensseihin. Pyydä aina kirjallinen tarjous kattoremontista.
Vastaus: Kattoremontin kesto riippuu katon pinta-alasta, katon profiilista, remontoitavan katon kunnosta ja käytettävistä materiaaleista. Kattoremontin kesto on siis tapauskohtainen. Karkeasti arvioiden kattoremontti kestää parista päivästä pariin viikkoon. Ihan aluksi kannattaa olla yhteydessä meihin, niin teemme tarjouksen ja aikatauluarvion kattoremontista Siilinjärven, Kuopion ja koko Pohjois-Savon alueella.
Vastaus: Kyllä voit. Saat meiltä rahoituksen kattoremonttiin Pohjois-Savon alueella näppärästi. Voit itse sovittaa sopivan kuukausierän. Kysy meiltä rahoitusvaihtoehdosta lisää!

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko kirvesmiehelle tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme kirvesmiesurakointeja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.