Keittiöremontit

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Toimiva keittiö on kodin sydän. Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti on helppo investointi arjen viihtyvyyteen ja se tuo lisäarvoa myös rakennukselle. Toteutamme sekä pienemmät, että kokonaisvaltaiset keittiöremontit Pohjois-Savon alueella. Keittiöremontit hoituvat riippumatta keittiövalmistajasta.

Keittiöremontissa hyvä suunnittelu on tärkeää, sillä näin voi vaikuttaa olennaisesti keittiön viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Saatavilla on lukematon määrä erilaisia keittiöpaketteja. Alan ammattilaiset kokoavat valitsemasi kokonaisuuden ja tekevät keittiön pohjustustyöt, jotta sinä pääset valmiiseen keittiöön.

Uusi ammattitaitoisesti asennettu keittiö Pohjois-Savon alueella. Sovimme keittiöremontin aikataulusta asiakkaan kanssa ja käymme läpi remontin yksityiskohdat. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva uusi keittiö!

Kokonaisvaltainen uudistaminen vs. pintojen uusinta?

Keittiöremontti lattiasta kattoon vai kevyempi freesaus?

Onko mielessäsi kokonaisvaltainen keittiöremontti lattiasta kattoon vai keittiön ilmeen kevyempi uudistus? Kokonaisvaltaisessa remontissa voi vaikuttaa huomattavasti paremmin myös keittiön ergonomiaan, viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Tällöin keittiöremontti aloitetaan purkamalla vanha keittiö kokonaan ja uusi rakennetaan puhtaalta pöydältä. Samalla kalusteiden paikkoja voidaan vaihtaa ja niille tehdään tarvittavat sähkötyöt.

Mikäli keittiön toiminnallisuudessa ei ole parannettavaa, pelkkä pintojen uusiminen riittää piristämään keittiön ilmettä. Näin vaikutetaan helposti myös myytävän kohteen myyntiarvoon.

Kiintokalusteet

Teemme kiintokalusteiden asennukset ammattitaidolla

Viimeistelty asennustyö kiintokalusteissa vaikuttaa keittiön yleisilmeiseen olennaisesti. Toteutamme kiintokalusteiden asennuksia sekä yksityisille, että yrityksille. Pyydä tarjous keittiöremontin toteutuksesta. Saat meiltä alan ammattilaiset keittiöremonttiin Kuopiossa ja Siilinjärvellä, sekä koko Pohjois-Savon alueella.

Keittiöremontit Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella

Alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme keittiöremontit aina alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Alan ammattilaiset toteuttavat keittiöremontit Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella sovitussa aikataulussa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Keittiöremontin hintaan vaikuttaa hyvin moni asia. Lähtökohtaisesti voit itse paljolti vaikuttaa keittiöremontin hintaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa kalusteet, pinnat, keittiön koko ja työhän käytetyt tunnit. Ammattitaitoinen remonttiporukka toteuttaa remontin turhia vitkuttelematta. Kun otat toteuttajan keittiöremontille läheltä, myös matkakustannukset pienenevät. Toteutamme keittiöremontteja Pohjois-Savon alueella, joten olipa tuleva keittiöremontti Kuopiossa, Siilinjärvellä tai vaikkapa Leppävirralla, niin miltä saat pätevät työtekijät remontin toteutukseen.
Vastaus: Kyllä, voit saada kotitalousvähennyksen keittiöremontin työosuudesta.
Vastaus: Onnistuu! Toimimme yhteistyössä Rakennuspalvelu Bergin kanssa ja teemme asbestikartoituksia ja kylpyhuoneremontteja Siilinjärvellä, Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savon alueella.

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan keittiöremontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko keittiöremontille tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme keittiöremontteja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.