Keittiöremontit

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy:ltä saat uuden ammattitaitoisesti asennetun keittiön Pohjois-Savon alueella. Sovimme keittiöremontin aikataulusta asiakkaan kanssa ja käymme läpi remontin yksityiskohdat. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva uusi keittiö!

Toimiva keittiö on kodin sydän. Laadukkaasti toteutettu keittiöremontti on helppo investointi arjen viihtyvyyteen ja se tuo lisäarvoa myös koko kodille. Toteutamme sekä pienemmät, että kokonaisvaltaiset keittiöremontit Pohjois-Savon alueella. Keittiöremontit hoituvat riippumatta keittiövalmistajasta.

Keittiöremontissa hyvä suunnittelu on tärkeää, sillä näin voi vaikuttaa olennaisesti keittiön viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Saatavilla on lukematon määrä erilaisia keittiöpaketteja. Alan ammattilaiset suunnittelevat ja kokoavat valitsemasi kokonaisuuden ja tekevät keittiön asennustyöt, jotta sinä pääset valmiiseen keittiöön. Teemme keittiöremontit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.  Keittiön purku- ja muutostyöt, uusien kalusteiden ja pinta-materiaalien asennukset, sähkö- ja LVI-työt saat kaikki saman katon alta.

 

Kokonaisvaltainen uudistaminen vs. pintojen uusinta?

Keittiöremontti lattiasta kattoon vai kevyempi pintaremontti?

Onko mielessäsi kokonaisvaltainen keittiöremontti lattiasta kattoon vai keittiön ilmeen kevyempi uudistus? Kokonaisvaltaisessa remontissa voi vaikuttaa huomattavasti paremmin keittiön ergonomiaan, viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen, koska kalusteiden paikat voidan suunnitella uudestaan ja jopa koko keittiön muotoa voidaan muuttaa.. Samalla voidaan helposti päivittää esimerkiksi käyttöikänsä päässä olevat LVI- ja sähköasennukset keittiön osalta. Tällöin keittiöremontti aloitetaan purkamalla vanha keittiö kokonaan ja uusi rakennetaan puhtaalta pöydältä.

Mikäli keittiön toiminnallisuudessa ei ole parannettavaa, pelkkä pintojen uusiminen riittää piristämään keittiön ilmettä. Näin vaikutetaan helposti myös myytävän kohteen myyntiarvoon.

Kiintokalusteet

Teemme kiintokalusteiden asennukset ammattitaidolla

Viimeistelty asennustyö kiintokalusteissa vaikuttaa keittiön yleisilmeiseen olennaisesti. Toteutamme kiintokalusteiden asennuksia sekä yksityisille, että yrityksille. Pyydä tarjous keittiöremontin toteutuksesta. Saat meiltä alan ammattilaiset keittiöremonttiin Kuopiossa ja Siilinjärvellä, sekä koko Pohjois-Savon alueella.

Keittiöremontit Kuopiossa, Siilinjärvellä ja koko Pohjois-Savon alueella

Alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme keittiöremontit aina alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.  Keittiön purku- ja muutostyöt, uusien kalusteiden ja pinta-materiaalien asennukset, sähkö- ja LVI-työt saat kaikki saman katon alta. Alan ammattilaisemme toteuttavat keittiöremontit Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella sovitussa aikataulussa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Keittiöremontin hintaan vaikuttaa hyvin moni asia. Lähtökohtaisesti voit itse paljolti vaikuttaa keittiöremontin hintaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa kalusteet, pinnat, keittiön koko ja työhän käytetyt tunnit. Ammattitaitoinen asennustiimimme toteuttaa remontin turhia vitkuttelematta. Kun otat toteuttajan keittiöremontillesi läheltä, myös matkakustannukset pienenevät. Toteutamme keittiöremontteja Pohjois-Savon alueella, joten olipa tuleva keittiöremontti Kuopiossa, Siilinjärvellä tai vaikkapa Leppävirralla, niin meiltä saat pätevät työntekijät remontin toteutukseen.
Vastaus: Kyllä, voit saada kotitalousvähennyksen keittiöremontin työosuudesta.
Vastaus: Onnistuu! Hoidamma asbestikartoituksen yhteistyökunppaniemme avulla ja huomioimme mahdolliset löydökset tarjouksessamme ja tulevissa työvaiheissa.

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan keittiöremontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko keittiöremontille tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme keittiöremontteja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.