Kylpyhuoneremontit

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin haastavammista remonteista, sillä märkätila vaatii vedeneristykset ja on teknisesti haastavimpia toteuttaa. Siispä remontti kannattaa aina teettää alan ammattilaisella. Samalla saadaan myös kylpyhuonelaatat varmasti jiiriin! Meiltä saat viimeistellyt kylpyhuoneremontit LVI- ja sähkötöineen sekä uusine kiintokalusteineen. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella.

Kylpyhuoneen kuntokartoitus

Terveet rakenteet takaavat kodin terveellisyyden ja viihtyvyyden

Ennen remontin aloitusta kylpyhuoneesta tehdään kuntoarvio, jonka pohjalta remonttia lähdetään toteuttamaan. Vaadittavat korjaukset rakenteisiin ja mahdolliset kuivatukset tehdään huolella, ennen kuin siirrytään pintapuolisiin uudistuksiin. Terveet rakenteet takaavat kodin terveellisyyden ja viihtyvyyden. Tuloksena on huoliteltu ja tyylikäs lopputulos, juuri sellaisena kuin haluat.

Kylpyhuoneen kosteusvaurio

Sattuiko vesivahinko tai epäiletkö kosteusvauriota kylpyhuoneessasi?

Sattuiko vesivahinko tai epäiletkö kosteusvauriota kylpyhuoneessasi? Kylpyhuone on kodin riskialttein paikka kosteusvaurioille. Kylpyhuoneremontti on aiheellinen, jos epäilet, että kylpyhuoneen rakenteisiin on päässyt kosteutta. Kosteusvaurio heikentää rakenteita ja vaikuttaa olennaisesti sisäilmaan. Kylpyhuoneen laadukkaasti tehdyt pohjatyöt, standardien mukaiset vesieristykset, oikeaoppiset kallistukset ja huolella asennetut pintamateriaalit takaavat, ettei kosteusvaurioita pääse syntymään. Kylpyhuoneremontissa ei parane kiirehtiä, vaan se tulee tehdä kunnolla.

Kauttamme saat kosteusmittaukset ja kylpyhuoneremontit Pohjois-Savon alueelle.

Turvalliset sähkötyöt

Kylpyhuoneremontin toteutus sähkötöineen ammattilaisen toteuttamana

Sähkötyöt kylpyhuoneessa on kriittinen työ turvallisuuden kannalta ja niiden asennukseen on olemassa erityisvaatimuksia. Siksipä on erityisen tärkeää, että kylpyhuoneremontin toteutus sähkötöineen on ammattilaisen toteuttama. Koulutetut asentajamme seuraavat alan kehitystä herkeämättä ja käyttävät työssään viimeisintä tekniikkaa. Kaikilla sähköasentajillamme on töiden vaatima koulutus- ja pätevyys.

Toteutamme kylpyhuoneremontit Siilinjärvellä, Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savon alueella.

Sauna

Myös sauna kuntoon

Sauna on olennainen osa monen suomalaisen kotia. Kylpyhuoneremontin yhteydessä on luontevaa laittaan myös saunan puoli kuntoon. Saunan vedeneristys vaatii samaa tarkkuutta kuin kylpyhuoneessakin, joten ammattilaisen hoitamana tässä ei tule yllätyksiä. Sauna- ja kylpyhuoneremontti Kuopion ja Siilinjärven alueilla hoituu meiltä ammattitaitoisesti ja tarkasti. Pyydä tarjous!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten tilan ikä, koko ja remontin laajuus. Hinta koostuu muun muassa valituista materiaaleista, asennustyöstä, mahdollisista sähkö- ja putkitöistä ja kalusteista. Olipa remontin tarve minkä suuruinen tahansa, pyydä tarjous. Toteutamme kaikenkokoiset kylpyhuoneremontit Pohjois-Savossa.
Vastaus: Kyllä, voit saada kotitalousvähennyksen kylpyhuoneremontin työosuudesta, mikäli remonttikohteena on itsesi käytössä oleva koti tai loma-asunto.
Vastaus: Todennäköisesti kyllä. Tähän vaikuttaa tietenkin kylpyhuoneremontin laajuus.
Vastaus: Kylpyhuoneremontin kestoon vaikuttaa muun muassa remontin laajuus, kylpyhuoneen koko, valitut pintamateriaalit ja kylpyhuoneeseen asennettavat vesikalusteet. Pisimmän ajan ottaa eri materiaalien, esim. vedeneristyksen ja laastin kuivuminen. Jos kylpyhuoneremontti toteutetaan aivan lattiasta kattoon, on hyvä varautua noin kuukauden projektiin. Kerro meille miten kattavan remontin teidän kylpyhuoneenne kaipaa, niin teemme tarjouksen. Toteutamme kylpyhuoneremontit Pohjois-Savon alueella.
Vastaus: Pääsääntöisesti kylpyhuoneen ja kaikkien märkätilojen remontista tulee ilmoittaa isännöitsijälle ja taloyhtiöön mielellään hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista.

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko kylpyhuoneremontille tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme kylpyhuoneremontteja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.