Kirvesmiestyöt

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Ovet, ikkunat ja katot kuntoon – talot, mökit ja hallit pystyyn. Palveluvalikoimastamme löytyy erityyppiset kirvesmiestyöt laajalla skaalalla ja osaavalla otteella, oli kyseessä sitten ikkunoiden tai ovien vaihto tai vaikkapas talon julkisivuremontti niin pistämme paikat jiiriin.

Meiltä saat kattavat kirvesmiestyöt Pohjois-Savon alueella. Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi työ, niin ole yhteydessä!

Kirvesmiestyöt Pohjois-Savossa

Ammattitaitoiset kirvesmies erilaisiin projekteihin

Suunnitteletko omakotitalon tai muun rakennuksen rakentamista? Kauttamme saat ammattitaitoiset kirvesmiehet rakennusprojekteihin ja erilaisiin remontteihin aina suunnittelusta ja pohjatöistä viimeistelyyn asti.

Sisäpintojen remontit

Pinnat kuntoon kokemuksen tuomalla varmuudella

Kaipaako kotisi sisätilat päivitystä? Sattuiko vesivahinko? Akuuteissa remonttihommissa nopea reagointi on tärkeää ja työt pitää aloittaa heti, ennen tilanteen pahentumista. Palveluihimme kuuluu ulkotöiden lisäksi rakennusten sisäremontit ja muut kirvesmiestyöt Siilinjärvellä, Kuopiossa ja koko Pohjois-Savon alueella.

Kaikki purettiin pois, koska edellisessä talossa oli ollut vesivahinko ja arvuuteltiin mitä sille tehdään. Tultiin siihen päätökseen, että turvallisinta on purkaa kokonaan ja rakentaa täysin uusi omakotitalo.

Lue Kirsti ja Matti Heikkisen projektista lisää »

Terassit ja pohjatyöt

Kestävät ja näyttävät terassit

Olipa kyseessä sitten täysin uusi kohde, tai vanhempi kiinteistö, toteutamme terassit ja vaativatkin pohjatyöt vuosien kokemuksella. Hyvin tehdyt rakennusten ja erilaisten rakenteiden pohjatyöt ovat edellytys kestävyydelle.

Kattoturvatuotteet ja lumiesteet

Turvallisuus on tärkeintä

Kunnollisilla ja oikeaoppisesti asennetuilla kattoturvatuotteilla varmistat katolla tehtävien huoltotoimien ja ohikulkijoiden turvallisuuden. Asennamme niin uusiin kuin vanhoihinkin kiinteistöihin lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet Pohjois-Savossa.

Kokonaisvaltainen palvelu

Kokonaispaketti yhden luukun -periaatteella

Kauttamme saat myös kohteiden asbestikartoitukset, rakennus- ja märkätilavalvonnan, sekä kosteusmittaukset. Yhteistyökumppaninamme toimii Rakennuspalvelu Berg, jolla on lähes parinkymmenen vuoden kokemus rakennusalalta.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Teemme kirvesmiestöitä monipuolisesti
• Omakotitalot ja hallit alusta loppuun
• Ikkunoiden ja ovien asennukset
• Katto- ja julkisivuremontit
• Huoneisto ja sisäpintaremontit
• Terassien rakentamiset pohjatöineen
• Piharakennukset
• Kattoturvatuotteet ja lumiesteet
Vastaus: Teemme kirvesmiestöitä Pohjois-Savossa, niin kaupunkialueilla kuin taajama-alueen ulkopuolella.

Tutustu blogiimme

Rahoitus alk. 150 €/kk

Kauttamme kattoremontti avaimet käteen -pakettina, eli saat myös samaan pakettin rahoitusvaihtoehdon

Mietitkö miten rahoittaisit tulevan remontin? Riittääkö budjetti? Mistä hankkia rahoitus? Ei hätää, me pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen avaimet käteen -paketin, eli kauttamme saat tarvittaessa myös rahoitusvaihtoehdon projektiisi.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme? Soita 044 544 6368 ja varaa ilmainen arviokäynti kohteeseesi tai laita meille viestiä!

Onko kirvesmiehelle tarvetta? Jos on, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin! Käydään yhdessä läpi teidän tarpeet ja teemme tarjouksen projektista ja toteutusehdotuksen. Teemme kirvesmiesurakointeja Pohjois-Savon alueella.

Soita siis 044 544 6368 ja turistaan lisää aiheen tiimoilta! Voit laittaa meille myös viestiä yhteydenottolomakkeella tai tehdä suoraan tarjouspyynnön.